Strona glówna  •   Chat sportowy  •   FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
100% Bonus Powitalny na Zakłady Sportowe do 200 zł!
Autor Wiadomość
smeagol

Wysłany: 2009-05-02, 17:40   100% Bonus Powitalny na Zakłady Sportowe do 200 zł!

Bonus na Zakłady Sportowe

Dajemy ci 100% zabawy!

Wszystko co musisz zrobić to:

1. Załóż konto w Betway.com i dokonaj swojego pierwszego depozytu.
2. Postaw swój PIERWSZY zakład a my zwrócimy Ci stawkę jaka postawisz obstawiając PIERWSZY zakład, aż do kwoty 200 PLN w formie darmowego zakładu. Swój darmowy zakład znajdziesz w sekcji Moje konto i Moje Darmowe Zakłady
3. Aby wykorzystać darmowy zakład, wybierz interesujące Cię zdarzenie i zaznacz małe okienko obok wybranego zakładu!

Załóż konto już teraz kliknij!

Przykład: Dokonałeś wpłaty na kwotę 200 PLN na swoje konto w Betway.com, następnie zagrałeś PIERWSZY zakład i otrzymałeś darmowy zakład wartości 200 PLN. Jeśli klikniesz w sekcję „Moje Konto” a następnie w sekcję „Moje darmowe zakłady”, odnajdziesz tam swój freebet. Teraz możesz obstawić wybrany zakład wykorzystując otrzymane 200 PLN (freebet) zaznaczając małe okienko na kuponie zakładów oznaczone jako „Darmowy zakład”.

Wygrana (przykład): Dokonałeś zakładu za kwotę 200 PLN na mecz piłki nożnej z kursem 2.50; jeśli Twój zakład okaże się wygranym, wygrywasz 500 złotych, czyli Twoja wygrana wynosić będzie: wygrana 500 złotych minus stawka 200 złotych = 300 złotych.

400 złotych w konkursie z Betway ! - nie strać swojej szansy !!
Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje