Gra w której czekają na ciebie darmowe spiny, to nasza najnowsza propozycja gra Hot City.
Najlepszym w tym jest to, że wygrane możesz oczywiście zatrzymać dla siebie. Musisz jedynie dokonać przynajmniej 35 obrotu w kasynie otrzymaną kwotę, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Masz cały tydzień na wykonanie obrotu.
Czyż nie jest to proste? Nie musisz dokonywać wpłaty czy też spełniać jakichkolwiek innych wymagań – po prostu zaloguj się do swojego konta gracza i udaj się do jednej z wymienionych powyżej gier.
UWAGA: Oferta adresowana jest Wyłącznie do odbiorców tego maila.
Ja mam narazie dobre zdanie o tym buku. Support super, kupony rozliczane do kilkunastu minut po zakonczeniu meczu ( a puszczam ich naprawde duzo, z tym ze tylko pilke nozna).Oferta jak dla mnie przeogromna, najbardziej podoba mi sie u nich mozliwosc obstawiania ,ze druzyna zdobedzie 2 gole albo 4 i wiecej goli(i to w ligach w ktorych pada ich naprawde sporo : Hiszpania, Holandia, Niemcy).Handicapy tez maja fajne, nie tylko na faworyta ale na slabsza druzyne tez mozna postawic a handicap na fawotyta nawet do poziomu (0:3).Jezeli chodzi o wyplaty to tez nie moge narzekac, najlepiej wyplacac na MB, niby maja 24h na przelanie srodkow ale nigdy nie czekalem dluzej niz 8h a czasami 20 min.Duzy plus takze za mozliwosc sprawdzenia ile aktualnie srodkow mozna wyplacic i ile jeszcze pozostalo do obrotu jakims bonusem.Kursy w miare przezwoite. Jedyne co jest nie do przyjecia to oferta zakladow live !!! nie dosc ze uboga, to po zmianie rezultatu dlugotrwale(czasami 5min) zawieszenie zakladu, nie to co BWIN oferuje. Reasumujac oceniam wysoko tego buka a sprawdzilem ich juz naprawde duzo.
Tez slyszalem duzo dobrego o tym buku. Jednak konta nie planuje tam zakladac, poniewaz bardziej przekonany jestem do popularniejszych firm. Nie mowie, ze sa slabi, oferte maja ponoc bdb;)
Wysłany: 2009-02-07, 11:05
Ja nie mam tam konta i nie zamierzam je tam zakładać. Zwłaszcza po tym w jaki sposób owa firma "zabłysnęła" na polskim rynku. Jest wiele lepszych i wiarygodniejszych firm dlatego nie ma co zawracać sobie nimi głowy.
_________________ życie to gra, bet-at-home to syf
przyznam, że nie mogę się zgodzić z opinią miszcza. gram na tym buku już jakiś czas. nie miałam póki co problemów z wypłatą kasy czy rozliczaniem zakładów, które odbywa się stosunkowo szybko. jedynym mankamentem był dla mnie złożony proces weryfikacji danych. musiałam pokazać jakiś rachunek (wystarczył wyciąg z konta bankowego), poza tym do mnie dzwoniono. formalności zajęły jednak tylko niewielką ilość czasu.
dodam, że mają w miarę dobre kursy i szeroką ofertę. póki co miło mi się tam gra.
co więcej to dla mnie jakiś szczęśliwy buk. zawsze, jak tam wpłacam, to udaje mi się coś ugrać.
_________________ reject ur reality and create my own
można na to różnie patrzeć. ten wymóg dwóch dokumentów i telefonu jest być może irytujący, ale to nic, czego nie dałoby się szybko załatwić.
co do gimnazjalistów- ciężka sprawa :/
_________________ reject ur reality and create my own