Strona glówna  •   Chat sportowy  •   FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dyskusja o Betsson
Autor Wiadomość
athletics

Wysłany: 2008-05-20, 20:43   Dyskusja o Betsson

Zapraszam do dyskusji na temat firmy Betsson

400 złotych w konkursie z Betway ! - nie strać swojej szansy !!
miszcz_gry 
zbanowany

Wysłany: 2008-12-08, 18:02   

Do wczoraj miałem całkiem dobre zdanie o tej firmie, ale po ostatnich przygodach zdecydowanie odradzam. Jeśli wpłacasz kasę to są dla Ciebie wszystkim, ale jak masz ty prośbę lub pytanie to potrafią strzelić focha.

Główne grzechy:

- długie ładowanie strony
- ich formularz kontaktowy to tylko teoria ( nigdy do nich nie dotarło pytanie wysłane w ten sposób )
- długie oczekiwanie na odpowiedź mailem ( 2-3 dni )
- utrudniony kontakt z supportem poprzez czat, jeśli już uda nam się połączyć z pracownikiem to odpowiada gotowymi regułkami na zasadzie kopiuj/wklej, a gdy pytanie przerasta jego poziom intelektualny to potrafi się rozłączyć. Pytasz o kontakt z przełożonym - szkoda czasu, albo każe pisać na pomoc@betsson.com albo wywalić czat.

Trochę tego jest, ale od "Światowej klasy Obsługi klienta" należy chyba coś wymagać.

Damien 

Wysłany: 2008-12-18, 23:34   

powiem tak...fakt że kilku kont miec nie mozna...ale ughrałem tu 700zl..i przy wypłacie pieniądze mi zabrali..bo posiadam 2 konta...totalna bzdura !! heh ... promocji mają dużo, ale nie polecam.

destril 

Wysłany: 2009-02-07, 12:51   

Logujecie sie na stronie i wchodzicie w zakladke Games, a tam czeka na was bonus 5 pln :)

Tomi

Wysłany: 2009-06-12, 14:03   

a ja jakoś glownie na betsson grałem , jeśli chodzi o zakłady online i aktualnie wypłaciłem 150 pln, nie miałem żadnych pytań do supportu, więc z tej kwesti sie nie wypowiem :)

DaVal

Wysłany: 2009-06-28, 10:39   

Jeszcze nigdy u nich nie grałem, co powiecie na ich temat? Wiem, że dają często kase za free i tyle :D

miro55

Wysłany: 2009-12-02, 18:56   

DaVal napisał/a:
Jeszcze nigdy u nich nie grałem, co powiecie na ich temat? Wiem, że dają często kase za free i tyle :D

Kasę i nie tylko. Ostatnio była ta promocja z darmowymi spinami w kasynie. Spójrz sobie na ich grafikę, jest bardzo przyjemna dla oka, widać, że włożyli dużo pieniędzy w to aby klient był zadowolony. Stawki też mają wysokie, chociazby z tego względu warto pograć.

miro55

Wysłany: 2009-12-17, 12:53   

Nowa rzecz od Betsson :)

Wklejam z oficjalnej notki

Betsson.com wyszedł z kolejną inicjatywą. Głównie do ludzi którzy prócz zakładów sportowych, kasyna, zdrapek, lubią również... gry komputerowe! Betsson wspólnie ze znaną polską drużyną sportów elektronicznych otwarł projekt analiz przed meczowych graczy profesjonalnych.

Wszyscy chętni od tej pory będą mogli zapoznać się ze statystykami meczowymi, opiniami znanych obserwatorów scenowych, a później - obstawić mecze np. w Counter Strike 1.6, Warcraft III The Frozen Throne czy też Starcraft Brood War! A to wszystko za realną gotówkę!

Za całość projektu odpowiedzialni są ludzie mający lata stażu w komentowaniu przeróżnych spotkań, dlatego każda pojedyncza analiza jest bardzo dokładna i najczęściej trafna.

Łatwy zysk? No pewnie! Nie czekaj więc więcej i szoruj na www.Betesport.com!

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje