NOWOŚĆ W EXPEKT!!
Multi-way bet - Zakłady wielokrotne
Multi-way bet - Zakłady wielokrotne to takie zakłady, w których możesz wybrać więcej niż jeden wynik (1X2) spotkania. Możesz więc tym samym zmniejszyć ryzyko przegranej poprzez wybranie 2 lub nawet 3 prawdopodobnych wyników. Teraz pozostaje Ci tylko trzymać kciuki aby to typ z najwyższym kursem się sprawdził - aby Twoja wygrana była jak najwyższa.
Aby złożyć taki zakład wielokrotny, po prostu zaznacz więcej niż jeden wynik dla każdego wybranego spotkania na kuponie, np. 1 i X. Jak tylko dokonasz takiego wyboru z opcji 1X2, Twoje typy wyświetlą się na kuponie jako zakłady wielokrotne.
Multi-way bet - Zakłady wielokrotne to takie zakłady, w których możesz wybrać więcej niż jeden wynik (1X2) spotkania. Możesz więc tym samym zmniejszyć ryzyko przegranej poprzez wybranie 2 lub nawet 3 prawodopodobnych wyników. Teraz pozostaje Ci tylko trzymać kciuki aby to typ z najwyższym kursem się sprawdził - aby Twoja wygrana była jak najwyższa.
Aby złożyć taki zakład wielokrotny, poprostu zaznacz więcej niż jeden wynik dla każdego wybranego spotkania na kuponie, np. 1 i X. Jak tylko dokonasz takiego wyboru z opcji 1X2, Twoje typy wyświetlą się na kuponie jako zakłady wielokrotne.
Na przykładzie kolejki Ligi Mistrzów:
Mecz 1 X 2
1 Fiorentina - Bayern München 2.45 3.20 2.85
2 Celtic - Manchester United 5.40 3.35 1.70
3 Arsenal – Fenerbahce 1.28 5.25 10.00
4 Roma – Chelsea 3.75 3.25 2.10
5 Real Madrid – Juventus 1.55 3.60 6.75
Powyższy przykład obrazuje maksymalne zaznaczenie 2 x 2 x 3 x 2 x 1 = 24 typów łącznie:
Najbardziej dochodową opcją wyników jest kombinacja 2-X-2-X-1 z łącznym kursem 2.85 x 3.35 x 10.00 x 3.25 x 1.55 = 480.96, a najmniej dochodową opcją wyników jest 1-2-1-2-1, która daje łączny kurs kuponu 17.35.
Zakłady wielokrotne będą przegrane tylko wtedy, jeśli żaden z zaznaczonych wyników nie zostanie poprawnie wytypowany. W naszym przykładzie byłoby to kiedy:
- mecz Fiorentina - Bayern München skończyłby się remisem
- Celtic wygrałby z Manchester United
- Roma wygrałaby z Chelsea
- Real Madrid przegrałby z Juventusem
Ja tam lubię Expekt. Kiedyś dostałem jakąś nagrodę i za postawione 10 PLN, wygrałem 63, po czym na bingo dograłem do 500 PLN !. I tak zaczęła się przygoda z nimi. Support wydaje mi się że mają już bardzo dobry, bardzo szybko odpisują. Jednak boli mnie to, że od momentu gdy zacząłem wpłacać do nich większą kasę, to nie przesyłają mi prawie żadnych promocji. Kiedyś dawali jakieś spiny czy coś za friko...a teraz nic a nic.
to prawda akurat.
ogólnie expekt ma zawsze wysokie kursy, bardzo zadowalające się np. na dwudrogowe handicapy w koszykówce czy też under/over. kursy sięgają nawet 1.92 - 1.92
co mnie natomiast męczy w tym buku, to kiepściutka oferta na mecze tenisa i słabawy live.
a jeśli idzie o wpłaty/wypłaty to solidna firma.
_________________ reject ur reality and create my own